Κυκλοφόρησε η εμπλουτισμένη ψηφιακή έκδοση (enhanced ebook) του βιβλίου του Στέλιου Μάινα «Τα φαινόμενα απατούν». | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

5 Απριλίου 2011

Κυκλοφόρησε η εμπλουτισμένη ψηφιακή έκδοση (enhanced ebook) του βιβλίου του Στέλιου Μάινα «Τα φαινόμενα απατούν».

Οι ιστορίες του Στέλιου Μάινα ζωντανεύουν στην ψηφιακή έκδοση του βιβλίου του Τα φαινόμενα απατούν 

Κυκλοφόρησε η εμπλουτισμένη ψηφιακή έκδοση (enhanced ebook) του βιβλίου του Στέλιου Μάινα Τα φαινόμενα απατούν, η οποία συνοδεύεται από 5 βίντεο σε σκηνοθεσία Σήφη Μάινα και Σωτήρη Τζιότζιου.

Το υλικό της εμπλουτισμένης έκδοσης είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με το δωρεάν λογισμικό iBooks, το οποίο διατίθεται για τις συσκευές της Apple (iPad, iPhone και iPod Touch).

http://itunes.com/apps/iBooks/

Οι αναγνώστες που έχουν ήδη προμηθευτεί το βιβλίο σε ψηφιακή μορφή μπορούν να κατεβάσουν, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος, και την εμπλουτισμένη έκδοση από το ψηφιακό τους ράφι:

http://www.kastaniotis.com/library

Η ψηφιακή έκδοση διατίθεται από την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Καστανιώτη και κοστίζει €5,90.

Σημειώνεται ότι τα ebooks των Εκδόσεων Καστανιώτη –άπαξ και αγοραστούν– παραμένουν διαθέσιμα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του χρήστη και ενημερώνονται αυτόματα με πιθανές ανανεώσεις/προσθήκες, οι οποίες είναι προσβάσιμες δίχως επιπλέον κόστος.

Στις Εκδόσεις Καστανιώτη οι ηλεκτρονικές εκδόσεις (ebooks) δεν ανταγωνίζονται τα παραδοσιακά βιβλία, αλλά οι δύο μορφές (ψηφιακή και έντυπη) συνυπάρχουν συμπληρώνοντας ευεργετικά η μία την άλλη, προσφέροντας στον αναγνώστη το προνόμιο να επιλέγει τη μορφή που εκείνος προτιμά.

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων