«Βασιλιάδες της βαβούρας 2 - Τεμπελόσκυλα σε φόρμα» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Βασιλιάδες της βαβούρας 2 - Τεμπελόσκυλα σε φόρμα

Νο 267

Για παιδιά από 10 ετών και άνω

Μετάφραση:
Δέσποινα Κλεομβρότου

Βασιλιάδες της βαβούρας 2 - Τεμπελόσκυλα σε φόρμα
  • ISBN: 978-960-03-6813-0
  • σελ. 144
  • 25 Νοεμβρίου 2020
  • € 14,00

Περίληψη

Ο Διευθυντής Κακαντού απείλησε τον Αμπντί, μετά την τελευταία φάρσα που σκάρωσε, πως θα τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το σχολείο. Από εκείνη τη μέρα και μετά ο Αμπντί και όλη η γκετοσυμμορία του έχουν γίνει τα «καλύτερα παιδιά»: επιμελείς, υπάκουοι και ήμεροι σαν αρνάκια! Κι εγώ βαριέμαι μέχρι θανάτου! Τέρμα πια οι φάρσες! Τέρμα οι βαβουροκαταστάσεις! Τέρμα και όλα τα μεγαλοφυή κόλπα!

Ουουφφφ!!! Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο έτσι!!!

Και σαν να μην είναι όλα αυτά αρκετά, ο Αμπντί μας ανακοίνωσε και μας τόνισε κατηγορηματικά, πως τώρα πια έχει μπει στον κόσμο των free-runner, κι ότι δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να τον νικήσει στο παρκούρ!!!

Χμ..., μάλλον θα πρέπει να τον ταρακουνήσω λιγάκι, δεν νομίζετε;

Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη ευκαιρία να γίνει αυτό από την δοκιμασία της αναρρίχησης, σε διαγωνισμό παρκούρ, όπου η κατάσταση ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο...

Ο πόλεμος λοιπόν ανάμεσα στον Γιούστους, τον Αμπντί και τις κλίκες τους, συνεχίζεται. Η βαβούρα εξαπλώνεται σε όλη τη γειτονιά. Αυτή τη φορά με όλο το σχολείο παρόν. Ποια ομάδα από τις δύο θα κερδίσει στις δοκιμασίες για «Πολεμιστές Νίντζα»; Θα υπάρχει νικητής; Θα μάθουμε τελικά τον KING OF SCHOOL;Η ξεκαρδιστική συνέχεια από τους «Βασιλιάδες της Βαβούρας – Φιλικοί σαν τα σκυλόψαρα» είναι εδώ. Οι δυο συμμορίες προσπαθούν να ταπεινώσουν η μία την άλλη με τις φάρσες τους και τους διαγωνισμούς τους. Αλλά στο τέλος ξεπροβάλουν και οι αξίες της αναγνώρισης του αντιπάλου και της συνεργασίας.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Μέχρι τον επόμενο γύρο αναμέτρησης.

Μέχρι το επόμενο βιβλίο.

Βιογραφικά στοιχεία

Γιάκομπ Μ. Λέοναρντ

Ο Γιάκομπ Μ. Λέοναρντ, γεννημένος το 1975, είναι ταξιδευτής του κόσμου και νιώθει τόσο στο Τόκιο όσο και στο Αμβούργο σαν στο σπίτι του. Έχει εκδώσει μερικά μυθιστορήματα για έφηβους αναγνώστες, ενώ εργάζεται ταυτόχρονα και ως σχεδιαστής ήχου. Λατρεύει τις καταδύσεις, το ιαπωνικό τσάι sencha, καθώς και τη μουσική των Coldplay.
Βιβλιογραφία