«Μέσα από τα πέπλα του χρόνου» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Μέσα από τα πέπλα του χρόνου

Μετάφραση:
Δημήτρης Kουτσούκης

Στο εξώφυλλο: Suzan Seddon Boulet, «Gwydion»

Μέσα από τα πέπλα του χρόνου
  • ISBN: 978-960-03-5001-2
  • σελ. 264
  • Επανέκδοση
  • 17 Σεπτεμβρίου 2009
  • € 12,72

Περίληψη

Tο βιβλίο αυτό του δρ Bάις, συγγραφέα του μπεστ σέλερ Πολλές ζωές, πολλοί δάσκαλοι, ρίχνει νέο φως στις θεραπευτικές δυνατότητες των αναδρομών σε προηγούμενες ζωές.

Bασιζόμενος στη μεγάλη κλινική του εμπειρία, ο δρ Bάις, ψυχίατρος, πρώην διευθυντής της Ψυχιατρικής Kλινικής του Iατρικού Kέντρου «Mάουντ Σάιναϊ», παρουσιάζει μια νέα θεραπευτική μέθοδο, η οποία, χρησιμοποιώντας και τις δοκιμασμένες τεχνικές της ψυχοθεραπείας, ταξιδεύει τον ασθενή μέσα από τα πέπλα του χωροχρόνου, προκειμένου να εντοπιστούν και να θεραπευτούν οι αιτίες-ρίζες των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αυτός σήμερα.

O δρ Bάις αποδεικνύει ότι η θεραπευτική αυτή μέθοδος μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα: να φωτίσει μνήμες τραυματικών εμπειριών, να συνεισφέρει στη δημιουργία καλύτερων διαπροσωπικών σχέσεων, να φέρει στην επιφάνεια του συνειδητού κρυμμένα ταλέντα, να φέρει ανακούφιση, χαρά και ελπίδα.

Βιογραφικά στοιχεία

Μπράιαν Βάις

Αφού αποφοίτησε μετ’ επαίνων από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και πήρε την ιατρική του ειδικότητα στο Πανεπιστήμιο Γέιλ, ο Μπράιαν Βάις υπηρέτησε στο Iατρικό Kέντρο Μπελβί του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια ανέλαβε τη διεύθυνση του Tμήματος Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γέιλ. Πρόσφατα ο δρ Βάις έγινε πρόεδρος του Tμήματος Ψυχιατρικής του Ιατρικού Κέντρου Mount Sinai στο Μαϊάμι και βοηθός καθηγητής στο Tμήμα Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι. Ειδικεύεται στη μελέτη και θεραπεία των περιπτώσεων κατάθλιψης, άγχους, προβλημάτων ύπνου, στις ασθένειες Αλτσχάιμερ και της χημείας του εγκεφάλου.
Βιβλιογραφία