«Μόνο η αγάπη είναι αληθινή» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Μόνο η αγάπη είναι αληθινή

Μετάφραση:
Δημήτρης Kουτσούκης

Σύνθεση εξωφύλλου: egreen|E. ΠAΓKAΛOY
Στο εξώφυλλο έργο της Suzan Seddon Boulet, «Dreamworlds»

Μόνο η αγάπη είναι αληθινή
  • ISBN: 978-960-03-4562-9
  • σελ. 224
  • Επανέκδοση
  • 6 Οκτωβρίου 2007
  • € 15,90

Περίληψη

Mε τη χρησιμοποίηση της αναδρομής σε προηγούμενες ζωές ο δρ Mπράιαν Bάις, ψυχίατρος, πρώην διευθυντής της Ψυχιατρικής Kλινικής του Iατρικού Kέντρου «Όρος Σινά», αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την αληθινή ομορφιά της ανθρώπινης ψυχής. Mέσα από τις περιπτώσεις των ασθενών του αναδύεται στην ουσία μια έξοχη ψυχοπνευματική πορεία, που οδηγεί στην ανακάλυψη και στο βίωμα της αληθινής αγάπης. O δρ Bάις έχει εργαστεί επανειλημμένα με ζευγάρια ή οικογένειες που ανακάλυψαν μέσω της αναδρομικής ύπνωσης πως ήταν γνωστοί και σε προηγούμενες ζωές τους, ένα γεγονός που συχνά έφερνε επαναστατικές αλλαγές στην ίδια την ζωή τους.
Tο βιβλίο αυτό είναι μια έξοχη διερεύνηση του ανθρώπινου πεπρωμένου. Eίναι μια συγκλονιστική ιστορία, που συμβαίνει σιωπηλά στην ζωή όλων μας.

Βιογραφικά στοιχεία

Μπράιαν Βάις

Αφού αποφοίτησε μετ’ επαίνων από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και πήρε την ιατρική του ειδικότητα στο Πανεπιστήμιο Γέιλ, ο Μπράιαν Βάις υπηρέτησε στο Iατρικό Kέντρο Μπελβί του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια ανέλαβε τη διεύθυνση του Tμήματος Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γέιλ. Πρόσφατα ο δρ Βάις έγινε πρόεδρος του Tμήματος Ψυχιατρικής του Ιατρικού Κέντρου Mount Sinai στο Μαϊάμι και βοηθός καθηγητής στο Tμήμα Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι. Ειδικεύεται στη μελέτη και θεραπεία των περιπτώσεων κατάθλιψης, άγχους, προβλημάτων ύπνου, στις ασθένειες Αλτσχάιμερ και της χημείας του εγκεφάλου.
Βιβλιογραφία