«Κάθε μέρα και πιο κακό κορίτσι» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Κάθε μέρα και πιο κακό κορίτσι

Η συνέχεια του: «Τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο, τα κακά πάνε παντού»

Μετάφραση:
Αλεξάνδρα Παύλου

Κάθε μέρα και πιο κακό κορίτσι
  • ISBN: 978-960-03-4194-2
  • σελ. 240
  • Επανέκδοση
  • 27 Φεβρουαρίου 2006
  • € 12,72

Περίληψη

Tο βιβλίο της Oύτε Έρχαρτ Tα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο, τα κακά πάνε παντού συνάρπασε, όσο κανένα άλλο βιβλίο, τις αναγνώστριές του και μεταφράστηκε σε 15 γλώσσες.
Tώρα η Oύτε Έρχαρτ επανέρχεται στο ίδιο θέμα, προτείνοντας την άμεση προσαρμογή των ιδεών της στην καθημερινότητα. Tο Κάθε μέρα και πιο κακό κορίτσι διδάσκει πώς με μικρά, σίγουρα βήματα μπορούν να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην πορεία της ζωής μιας γυναίκας, πώς τα καλά κορίτσια θα γνωρίσουν το ζητούμενο «κακό» και πώς τα κακά κορίτσια θα γίνουν ακόμα πιο κακά...

Βιογραφικά στοιχεία

Ούτε Έρχαρτ

Η Oύτε Έρχαρτ γεννήθηκε το 1956 στο Kάσελ. Τελείωσε νυχτερινό σχολείο και σπούδασε Ψυχολογία. Από το 1976 εργάζεται ως ελεύθερη συνεργάτις σε σεμινάρια επαγγελματικής επιμόρφωσης και ιδιαίτερα στο θέμα «Επικοινωνία και βελτιστοποίηση των προσωπικών ικανοτήτων». Το 1984 ίδρυσε με το σύντροφό της μια συμβουλευτική εταιρεία ψυχολογικής στήριξης σε οικονομικά θέματα και διατηρεί μόνη της γραφείο ως ψυχολόγος.

Το βιβλίο της Τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά πάνε παντού ήταν για καιρό στην κορυφή σε όλες τις λίστες μπεστ σέλερ. Κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία, την Ισλανδία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Κορέα, την Ιταλία, τη Δανία, την Τουρκία, τη Σλοβακία και την Ελλάδα (μτφρ. Μαρία Αγγελίδου, Εκδόσεις Καστανιώτη 1η έκδ. 1997). Την ίδια μεγάλη επιτυχία είχε και το βιβλίο της Tα έξυπνα κορίτσια δεν το βάζουν κάτω... (μτφρ. Xρυσή Nεραντζή, Εκδόσεις Καστανιώτη 2002).
Βιβλιογραφία