«Μαθήματα HTML » | Εκδόσεις Καστανιώτη

Μαθήματα HTML

Από το απλό στο σύνθετο

Μαθήματα HTML
  • ISBN: 978-960-03-3308-4
  • eudoxus logo Εύδοξος: 16962
  • Βιβλία και CD-ROM
  • σελ. 96
  • 11 Δεκεμβρίου 2003
  • € 18,00

Μάθετε να κατασκευάζετε βήμα βήμα απλές σελίδες για τον Παγκόσμιο Ιστό και να τις μορφοποιείτε, ώστε να γίνουν ηλεκτρονικά έντυπα με όμορφη αισθητική και ποικίλη λειτουργικότητα.

Tο ηλεκτρονικό βιβλίο Μαθήματα HTML – από το απλό στο σύνθετο είναι ένα εύχρηστο και ελκυστικό βοήθημα για να διδαχθείτε πώς να κατασκευάζετε δικτυακούς τόπους και σύνθετες, διαδραστικές (interactive) και δυναμικές εφαρμογές για τον Παγκόσμιο Ιστό. Περιέχει εισαγωγικά και προχωρημένα θέματα για τη γλώσσα HTML, για τα Φύλλα Στιλ (Cascading Style Sheets) και για τη γλώσσα Javascript με απλότητα, σαφήνεια και πληρότητα. Προσφέρει ξεκάθαρες οδηγίες για τη χρήση της γλώσσας και για την κατασκευή απλών και σύνθετων ιστοσελίδων.

Απευθύνεται στη Δευτεροβάθμια και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και στην επαγγελματική κατάρτιση και τη διά βίου μάθηση. Θα διδαχθείτε θεωρητικά θέματα, θα μελετήσετε εκτενή παραδείγματα, θα κληθείτε να επιλύσετε ασκήσεις βασισμένες στη θεωρία που θα σας έχει ήδη παρουσιαστεί και θα βρείτε έτοιμες εφαρμογές τις οποίες θα μπορείτε να ενσωματώσετε στις σελίδες-εφαρμογές σας.

Το βιβλίο περιέχει εύχρηστα εργαλεία, ώστε η μαθησιακή διαδικασία να γίνεται με φιλικό προς το χρήστη τρόπο. Το εργαλείο «Ευρετήριο όρων» παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα αναζήτησης λέξεων-κλειδιών στις σελίδες του υλικού. O «Σελιδοδείκτης» σας επιτρέπει να σημειώνετε την τελευταία σελίδα που μελετήσατε και να μεταφερθείτε εκεί την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το βιβλίο για να μελετήσετε το υλικό. Με το εργαλείο «Σημειώσεις» μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις σε κάθε κεφάλαιο υλικού.
Τέλος, αν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο πλοήγησης, δόμησης του μαθησιακού υλικού και χρήσης των εργαλείων του ηλεκτρονικού αυτού βιβλίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια που σας προσφέρεται από το ίδιο το πρόγραμμα, πατώντας στη «Βοήθεια» από τον κατάλογο επιλογών.

 

Η αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Βιογραφικά στοιχεία

Συμεών ΡετάληςΒιβλιογραφία

Γιώργος ΤσέλιοςΦωτογραφίες: