«Cybook Odyssey HD Frontlight» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Cybook Odyssey HD Frontlight

Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής
Cybook Odyssey HD Frontlight
  • ISBN: 978-960-03-0019-E
  • Συσκευή ανάγνωσης ebook
  • 28 Ιανουαρίου 2013
  • Μη διαθέσιμο

Περίληψη

Με το νέο Cybook Odyssey HD Frontlight, η Bookeen παρουσιάζει μια επαναστατική συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων. Το Cybook Odyssey HD Frontlight διαθέτει ενσωματωμένη μια οθόνη υψηλής ανάλυσης τεχνολογίας ηλεκτρονικού χαρτιού ιδιαίτερα υψηλής ταχύτητας. Η οθόνη αυτή έχει για πρώτη φορά για οθόνες eInk τη δυνατότητα αυτοφωτισμού και μάλιστα με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Ανακαλύψτε τον Εμπρόσθιο Φωτισμό!

Κανονικά οι οθόνες ηλεκτρονικού χαρτιού χρησιμοποιούν μόνο τον φωτισμό του περιβάλλοντος και για αυτό δεν κουράζουν τα μάτια. Λειτουργούν όπως και το κανονικό χαρτί το οποίο εξομοιώνουν. Μερικές φορές όμως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού θα θέλαμε να υπερβούμε τις δυνατότητες του χαρτιού έχοντας μια οθόνη που μπορεί να φωτίζεται κατά βούληση, ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες. 

Το Cybook Odyssey HD Frontlight προσφέρει την επιπρόσθετη λύση του εμπρόσθιου αυτοφωτισμού   μέσα από ένα πλαστικοποιημένο αόρατο στρώμα στην οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε είκοσι διαβαθμίσεις έντασης φωτός στην οθόνη αφής για την βελτιστοποίηση της ποιότητας αντίθεσης.

Για μια ακόμα λευκότερη οθόνη, ενεργοποιήστε απλά τον αυτοφωτισμό. Ο εμπρόσθιος φωτισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνθήκες, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

 

Η πιο προηγμένη οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού

Το Cybook Odyssey HD Frontlight είναι το eReader με την πιο προηγμένη οθόνη ηλεκτρονικού χαρτιού τεχνολογίας ηλεκτρονικής μελάνης.

Διαθέτοντας 213 DPI, το Cybook Odyssey HD έχει 62% περισσότερα pixels από τους σύγχρονουςe-readers. Αυτό σημαίνει ότι ωφελούνται τόσο τα κείμενα όσο και οι εικόνες από την υψηλότερη ανάλυση της οθόνης (758 x 1024).

 

Τύπος οθόνης

Οθόνη EInk Pearl πολλαπλής αφής υψηλής ευκρίνειας.

Με την νέα οθόνη υψηλής ευκρίνειας, η απεικόνιση  και ανάλυση βελτιώνονται για μια πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης.

 

Το διαδίκτυο είναι το ηλεκτρονικό σας βιβλιοπωλείο!

Επειδή το Cybook προσφέρει ένα ανοιχτό πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, μπορείτε να επισκεφθείτε ψηφιακές βιβλιοθήκες και καταστήματα ηλεκτρονικών βιβλίων για να κατεβάσετε τα ebook της επιλογής σας. Κατευθείαν στο Cybook, μόλις σε μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς καν την μεσολάβηση υπολογιστή!

 

Αναδίπλωση κειμένου σε αρχεία PDF

Για τους χρήστες αρχείων PDF, αυτό το νέο χαρακτηριστικό του λογισμικού καθιστά την ανάγνωση πολύ ευκολότερη. Η ευκολία ανάγνωσης αρχείων pdf είναι ιδιαίτερα σημαντική για ηλεκτρονικούς αναγνώστες βιβλίων με οθόνη 6ιντσών. Πέραν των ευκολιών που προσφέρει μια οθόνη αφής, προστέθηκε η δυνατότητα αναδίπλωσης κειμένου στα αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να αυξομειώσει το μέγεθος των χαρακτήρων ανάγνωσης και όχι απλά το μέγεθος της σελίδας. Χειρίζεται δηλαδή το pdf κείμενο σαν να ήταν αρχείο html!

 

Σύστημα υψηλής ταχύτητας μελάνης

Με το σύστημα υψηλής ταχύτητας μελάνης High Speed Ink System (HSIS), η Bookeen προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης που είχατε ποτέ. Δεν είναι μόνο το ότι η Bookeen σας προσφέρει σε αποκλειστικότητα καινοτόμο τεχνολογία εφευρίσκοντας το γρηγορότερο ηλεκτρονικό μελάνι. Αλλά σας προσφέρει και μια ολοκαίνουργια εμπειρία ανάγνωσης. Μην σπαταλάτε άλλο το χρόνο σας –χρησιμοποιήστε τη γρηγορότερη συσκευή ανάγνωσης βιβλίων.

 

Ένας τέλειος σχεδιασμός για την ανάγνωση στο σπίτι ή εν κινήσει

Το Cybook Odyssey HD Frontlight ζυγίζει μόνο 180 γραμμάρια. Είναι δηλαδή ένας από τους ελαφρύτερους και λεπτότερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες βιβλίων στον κόσμο. Είναι λεπτότερος από ένα περιοδικό ή ένα χάρτινο βιβλίο, έχοντας πάχος μόλις 9,4 χιλιοστά.

 

Οθόνη αφής και πιεζόμενα πλήκτρα

Το Cybook Odyssey είναι ένας από τους λίγους ηλεκτρονικούς αναγνώστες που προσφέρει μια άψογη διαχείριση της οθόνης αφής και ταυτόχρονα μηχανικά πλήκτρα. Αυτά τα πλήκτρα για τη μετάβαση στην επόμενη ή την προηγούμενη σελίδα μπορούν να αντιστραφούν από τις ρυθμίσεις για να ταιριάζουν καλύτερα σε δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.

 

Μεγάλη διάρκεια χρήσης της μπαταρίας

Η μπαταρία του Cybook σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τη συσκευή για εβδομάδες, με μία μόνο πλήρη φόρτιση. Δεν θα σας εγκαταλείψει στα μισά του βιβλίου. Και μάλιστα μπορείτε να έχετε συνεχώς τον εμπρόσθιο φωτισμό αναμμένο, μια και δαπανά ελάχιστη ενέργεια. Όταν η μπαταρία εξαντληθεί, απλά την επαναφορτίζετε.

 

Σύνδεση Wi-Fi

Μέσω της σύνδεσης Wi-Fi και του ανοιχτού προγράμματος περιήγησης,  μπορείτε να μπείτε σε όποιο ηλεκτρονικό κατάστημα επιθυμείτε. Δεν υπάρχουν οι δεσμεύσεις άλλων κλειδωμένων συσκευών.

 

Δωρεάν λεξικά

Τρία λεξικά (Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά) προσφέρονται δωρεάν με το Cybook σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε κάθε λέξη με το δάχτυλό σας και θα δείτε αμέσως τον ορισμό.

 

Μια βιβλιοθήκη με εκατοντάδες βιβλία (στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά...) βρίσκεται προεγκατεστημένη στο Cybook Odyssey Frontlight HD για να ξεκινήσετε την ανάγνωση από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξετε το κουτί! Στα δωρεάν ελληνικά βιβλία περιλαμβάνονται και 8 των Eκδόσεων Καστανιώτη.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικές προδιαγραφές

Οθόνη πολλαπλής αφής που εξομοιώνει το χαρτί

 

Ισχυρός επεξεργαστής

 

Διάρκεια χρήσης της μπαταρίας

 

Κομψή και συμπαγής σχεδίαση

 

Μηχανικά πλήκτρα:

 

Σύστημα εμπρόσθιου φωτισμού

 

Αποθήκευση

 

Συνδεσιμότητα

 

Προδιαγραφές του λογισμικού

 

Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet

 

Λειτουργικό σύστημα

 

Χαρακτηριστικά του λογισμικού

 

Σύστημα υψηλής ταχύτητας μελάνης (HSIS)

 

Υποστηριζόμενα αρχεία eBook

 

Εικόνες

 

Αναβαθμίσεις του λογισμικού

 

Ενεργοποίηση

 

Διασύνδεση Καταστήματος

Βιογραφικά στοιχεία

Bookeen

email facebook