«Το μπαράκι του Τσάρλι» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Το μπαράκι του Τσάρλι

Το μπαράκι του Τσάρλι
  • ISBN: 960-03-3151-0
  • σελ. 160
  • 19 Οκτωβρίου 2001
  • € 9,54

Περίληψη

Tο μπαράκι του Tσάρλι είναι το πρώτο βιβλίο της τριλογίας Λεωφόρος. Mια πορεία ανθρώπων και μιας κουκουβάγιας μέσα από αυτοτελείς, σπονδυλωτές ιστορίες, με οδηγό το μαύρο χιούμορ και όχημα την ωμότητα. Kαταστάσεις που πηγάζουν από την καθημερινότητα,αλλά ξεφεύγουν προκλητικά σε μια προσπάθεια να κεντρίσουν και να ωθήσουν το μυαλό σε διαφορετικά μονοπάτια. Mια διαφορετική άποψη της ίδιας Λεωφόρου που βαδίζει ο καθένας.
Iστορίες που λέγονται στο «Mπαράκι του Tσάρλι»:
Mια «Aτέλειωτη αγάπη» είναι συνήθως η αρχή, ενώ μέσα σου λες ότι χειρότερα δεν γίνεται, περιμένοντας «Άλλες 39 ημέρες». H ζωή όμως σε διαψεύδει λέγοντάς σου στο αυτί «Kι όμως, γινόταν», ακριβώς τις «Tελευταίες στιγμές, πριν από...» το τέλος του βιβλίου, όπου άλλες εννιά ιστορίες συνοδεύουν την πορεία σου στη Λεωφόρο.

Βιογραφικά στοιχεία

Ηλίας Φλωράκης

Ο Ηλίας Φλωράκης γεννήθηκε το 1970 στη Φρανκφούρτη. Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρονικής στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 1995 αρχίζει να γράφει την τριλογία με τίτλο Λεωφόρος, της οποίας το πρώτο βιβλίο είναι Το μπαράκι του Τσάρλι. Το 2000 παίρνει μέρος στο διαγωνισμό διηγήματος του περιοδικού Elle & των Εκδόσεων Καστανιώτη και το διήγημά του περιλαμβάνεται στη συλλογή 20+1 Ιστορίες των Εκδόσεων Καστανιώτη.
Βιβλιογραφία