«Ακαδημία Μαγισσών» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Ακαδημία Μαγισσών

Ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό παιχνίδι που ξεναγεί τους επίδοξους μάγους και μάγισσες στην ιστορική Ακαδημία των Μαγισσών!

Μετάφραση:
Έλενα Γαλανοπούλου

Ακαδημία Μαγισσών
  • ISBN: 960-03-2083-7
  • CD-ROM
  • 1 Οκτωβρίου 1998
  • Εξαντλήθηκε

Εδώ και αιώνες η Ακαδημία των Μαγισσών αποτέλεσε πηγή γνώσης για όλους τους νεαρούς μάγους και μάγισσες. Το τελευταίο καιρό, στα βαρετά μαθήματα για μαγικές συνταγές και πτήσεις με σκούπα, καινούργια μαθήματα ήρθαν να δώσουν πνοή στην Ακαδημία.

Δυστυχώς όμως η Αυτοκράτειρα των Μαγισσών και ο Μεγάλος Μάγος θέλουν να επαναφέρουν το παλιό πατροπαράδοτο σύστημα, αλλιώς ορκίστηκαν να κλείσουν για πάντα τη σχολή.

 

Μόνο εσύ μπορείς να σώσεις την Ακαδημία!

Πρέπει να αποδείξεις ότι οι νέες μέθοδοι είναι επιτυχημένες. Μαθαίνοντας να φτιάχνεις μαγικά φίλτρα, να ανακαλύπτεις αστερισμούς ζώων και να χειρίζεσαι τέλεια τη μηχανή αλλαγής του καιρού, θα καταφέρεις να νικήσεις τη σατανική Μάγισσα και τον παμπόνηρο Μάγο και να διαφυλάξεις την τιμή της σχολής. Πρόσεχε όμως, γιατί αν δεν περάσεις με επιτυχία τις δοκιμασίες, η Ακαδημία των Μαγισσών θα χαθεί για πάντα.


Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις - FAQ

1. Η έκδοση του λογισμικού είναι πολύ παλιά. Θα παίζει στον υπολογιστή μου;

Το λογισμικό έχει ελεγχθεί και είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες των Windows έως και την έκδοση ΧΡ. Ωστόσο, για τη σωστή αναπαραγωγή των κινούμενων εικόνων που υπάρχουν στην εφαρμογή, σας παρακαλούμε να εγκαταστήσετε την έκδοση της τεχνολογίας QuickTime που υπάρχει στο δισκάκι μέσα στο φάκελο QT (μπορεί να συνυπάρχει ταυτόχρονα και με μεταγενέστερη έκδοση της τεχνολογίας QuickTime).
Επίσης, για τη δυνατότητα αποθήκευσης της εξέλιξης στο παιχνίδι απαιτείται η εγκατάσταση του λογισμικού. Για το λόγο αυτό κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Setup32.exe που υπάρχει στο δισκάκι.

Για την εκτέλεση του προγράμματος επιλέξτε το εικονίδιο Ακαδημία Μαγισσών στο φάκελο Kastaniotis Inter@ctive, στα προγράμματα του μενού Έναρξη.

 

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος
PC: 486/66 Mhz, Windows 3.1 ή Windows 95, 8 MB RAM, CD-ROM διπλής ταχύτητας, οθόνη SVGA 256 χρωμάτων (640x480), κάρτα ήχου.
Macintosh: 68040/25 Mhz, 8 MB RAM, σύστημα 7, οθόνη SVGA 256 χρωμάτων (640x480), CD-ROM διπλής ταχύτητας.

 

Η αναγραφόμενη τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Φωτογραφίες: