«Το τραγούδι του μεσονυκτίου» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Το τραγούδι του μεσονυκτίου

Η αναζήτηση εκείνων που χάθηκαν

Μετάφραση:
Δημήτρης Κουτσούκης

Εξώφυλλο: Γιάννης Σαρλής

Το τραγούδι του μεσονυκτίου
  • ISBN: 960-03-1252-4
  • σελ. 208
  • 13 Ιουλίου 1994
  • € 9,54

Περίληψη

Το τραγούδι του μεσονυκτίου είναι η συναρπαστική ιστορία της περιπετειώδους μεταμόρφωσης της Τζέιμι Σαμς. Από την έρημο της Καλιφόρνιας ως μια χαμένη πόλη στο βόρειο Μεξικό και ως τα χαλάσματα του Μάτσου Πίτσου, το βιβλίο αυτό εξιστορεί τις κακουχίες, τους κινδύνους και τις παράξενες εμπειρίες που έζησε η συγγραφέας στη διάρκεια δυόμισι χρόνων μέσα από τη σχέση της με τη Λεία, την οντότητα που την οδηγεί και τη διδάσκει.

Η Τζέιμι Σαμς διηγείται την εκπληκτική αυτή ιστορία με ρεαλισμό και απλότητα. Προικισμένη από την παιδική της ηλικία με ψυχικές δυνάμεις, ήταν παρ' όλα αυτά απροετοίμαστη για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στα τριάντα δύο της χρόνια.

Η περιπέτειά της ανάμεσα σε ζωές του παρόντος και του παρελθόντος, καταγραμμένη με έντονη βεβαιότητα και αποδοχή του πόνου και της χαράς της ζωής, προσφέρει μια εμπνευσμένη άποψη των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και περιλαμβάνει νέες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη επικοινωνία.

Βιογραφικά στοιχεία

Τζέιμι Σαμς

Η Τζέιμι Σαμς είναι διαμεσικό κανάλι, ψυχική αρχαιολόγος και Ινδιάνα γιατρός-θεραπεύτρια. Ζει στη Σάντα Φε και μέσα της ρέει αίμα Ιροκόι και Τσοκτόου. Εκπαιδεύτηκε στις παραδόσεις των Σενέκα, Μάγια, Αζτέκων και Τσοκτόου και είναι μέλος της Φυλής του Λύκου των Σενέκα.

Η Τζέιμι Σαμς έχει δώσει αναρίθμητες υπαγορεύσεις στις ΗΠΑ αλλά και σε επτά άλλες χώρες. Η σχέση της με τη Λεία, την οντότητα που εκδηλώνει και εκφράζει, την οδήγησε σε αρχαίους τόπους σ' ολόκληρο τον κόσμο, σε μια αναζήτηση πληροφοριών που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους της Γης να κατανοήσουν καλύτερα την εξέλιξή τους ως πλανητική φυλή. Έχει ανακαλύψει ντοκουμέντα τα οποία βεβαιώνουν ότι η Γη δέχτηκε επισκέψεις πολιτισμών από άλλους πλανήτες, που είχαν στόχο τη βιολογική και πνευματική της ανάπτυξη, και έχει εμφανιστεί σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας τα δεδομένα αυτά και τα τεχνουργήματα που έχει συγκεντρώσει.

Μαζί με τον Ντέιβιντ Κάρσον έχει γράψει το βιβλίο Θεραπευτικές Κάρτες: Η ανακάλυψη της Δύναμης μέσα από τη συμπεριφορά των ζώων, ένα σύστημα πρόγνωσης που βασίζεται στη διδασκαλία της θεραπευτικής τέχνης των ζώων και στις ιερές παραδόσεις. Ως θεραπεύτρια θεωρεί ύψιστο σκοπό της ζωής να δει να αποκαλύπτονται οι ιερές διδασκαλίες των αιώνων, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να πάρει το όνομα «Ειρήνη».